Cupcakes pentru un zambet

Afis cupcakes pentru zambet de 1 iunieStiu ca astazi trebuia sa va vorbesc despre a treia reteta dietetica din seria inceputa marti, dar am un motiv fooooarte bun pentru a amana cu o zi: maine este 1 iunie. “Si ce?”, o sa ziceti. Ei bine, vreau sa impartasesc cu voi, in avans, mai multe bucurii. Bucuria ca exista oameni speciali, precum Emily (de la emilyscupcakes.ro), care a avut o idee super si, oricate greutati a intampinat pe durata ultimelor doua saptamani, nu a renuntat. A perseverat, a presat cu telefoane si, in final, a reusit sa treaca peste obstacolele, de multe ori aberante, ale birocratiei romanesti. Multumim, Emily, pentru tot :).

Apoi, bucuria ca exista oameni care, desi conduc afaceri si ar fi indreptatiti sa se uite doar la cifre, gasesc resurse sa participe la proiecte frumoase, de suflet, cum este acesta. Aici, ma refer la Carmen, creatoarea sugarspice.ro, care s-a alaturat imediat demersului initiat de Emily.

Despre o alta bucurie, cea care va veni cand produsele muncii noastre vor ajunge la destinatari si vom putea vedea reactiile lor, am sa va povestesc zilele urmatoare. Cand am sa va prezint si retetele de muffins-uri asupra carora m-am oprit. Am zis “retete” pentru ca misiunea noastra, a food bloggerilor participanti la proiect, a fost si nu prea usoara: cupcakes-uri pentru copiii de la centrul de zi “Pinochio” si muffins-uri pentru 120 de copii ai strazii, prin intermediul Asociatiei “Speranta pentru Romania”.

Eu, una, am optat pentru muffins-uri. De doua feluri, pentru diversitate. Oricum, la anul promitem sa facem si mai mult si mai bine! Si, poate, incet, incet, ne vom apropia de motto-ul actiunii noastre “1 iunie fericit pentru fiecare copil” :).

Poti lasa un raspuns, sau adauga o referinta de la site-ul tau.

Spune parerea ta

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review