Exact cu un an in urma, Dino inaugura acest blog cu o reteta de inghetata: Inghetata Malaga (rom si stafide) cu ricotta si fara oua :). Nici nu stiu cand a trecut un an… Parca a fost acum cateva saptamani, atat de bine imi amintesc zilele care au precedat primul meu mesaj in lumea virtuala. Emotii multe, agitatie si mai multa, o sumedenie de intrebari legate de hosting, teme, categorii si watermark-uri, dar si despre cum ar trebui facuta o poza. Nu de alta dar nu pot spune ca eu si aparatul de fotografiat eram prea buni prieteni. Nici acum nu exista o relatie perfecta, dar ma straduiesc sa invat :). Cum ma straduiesc, in general, sa fac cat mai multe lucruri si cat mai bine, chiar daca trebuie sa fac slalom printre obligatiile zilnice. Stiu ca nu-mi “iese” de fiecare data si-mi pare rau cand nu pot da curs tuturor invitatiilor sau cand se incheie saptamana fara sa fi facut ceea ce-mi propusesem la inceputul ei. Totusi, zic eu, Dino cel Gurmand s-a descurcat binisor: 274 de posturi pana acum, din care 265 au fost retete, peste 350 de prieteni pe Facebook si mult mai multi care intra pe blog.
Ar mai fi lucruri de spus, dar ma opresc aici… nu de alta dar mai am de muncit la tortul aniversar :P. Mai multe detalii despre tortul aniversar, promit sa ofer maine! Alaturi, bineinteles, de o felie virtuala de tort, oferita tuturor prietenilor lui Dino Gurmandino :).
E imposibil sa vreau sa fac ceva bun si sa nu gasesc aici tot ce-mi trebuie 🙂 Felicitari pentru efortul depus si ani multi plini de idei savuroase ca si pana acum!
Multumesc mult, Sara, pentru aprecieri si pentru urare! Promit sa incerc sa mentin ritmul si sa va tentez in continuare cu cat mai multe retete :).
La multi multi ani .. plini de savoare.. !!!
Multumesc mult, Antonina. Iti urez si tie multe, multe retete la fel de interesante si de atragatoare precum cele pe care ni le-ai oferit deja :).