Multi dintre voi, cei care urmariti acest blog, ati aflat probabil ca de Sf. Andrei a fost ziua mea de nume. Cum astazi, de Sf. Nicolae, este ziua sotului meu si cum ambele sarbatori au picat anul acesta in cursul saptamanii, am decis sa sarbatorim “la mijloc”, adica sambata. Iar daca puneti si faptul ca, in total, a fost vorba cam de 20 de persoane (impartite in doua ture, ce-i drept), aveti conturat, asadar, si motivul pentru care am “lipsit” zilele acestea de pe blog. Promit sa-mi iau revansa insa si incep prin a va prezenta meniul pregatit:
• Salata de boeuf cu maioneza light
• Mini-eclere cu crema de branza si somon fume
• Mini-choux cu crema de branza de capra si arpagic verde
• Tort aperitiv cu praz, bacon si sunca – a la Jacob Haussman
• Tajine de pui cu prune si caise – cu garnitura de couscous
• Placinta irlandeza cu vita si Guinness
• Tarta cu crema de lamaie si bezea
Deschid sirul retetelor detaliate si pozate cu Tortul aperitiv cu praz, bacon si sunca. In paralel, am sa completez si categoria Aluaturi si am sa vin si cu alte informatii interesante, zic eu :).
Nu in ultimul rand: LA MULTI ANI!!!!!!! Multa sanatate si mult noroc sarbatoritilor zilei!
La multi ani cu sanatate sotului tau!
Ce bine ca mi-ai amintit de tortul acesta! Ceva de genul asta faceam si eu odata, poate il fac de Craciun! Apropos, delicioase ciupercutele ! Chiftelute la cuptor fac si eu de cand nu mai avem voie prajit dar combinatia ta a fost minunata!
Cat despre meniul de dublu, minunat, select, abia astept celelalte retete! 🙂
Pupici
Multumesc mult, in numele lui, pentru urare. Ma bucur mult ca au fost pe placul vostru chiftelutele. Combinatia e, intr-adevar, foooarte buna.
Cat despre restul retetelor, am sa postez cate una in fiecare zi si sper sa-ti surada.
La multi ani!
Multumesc mult 🙂 Sanatate si tie, si familiei tale, si tuturor cititorilor blogului!