Tupeu maxim si preturi mari la Restaurant Ciresica, Olimp

De mult timp ma bate gandul sa inaugurez pe acest blog doua rubrici noi: “cronica” de restaurant si incursiune culinara. Daca despre a doua rubrica, veti afla mai multe in curand, prima debuteaza astazi. Si, poate, nu s-ar fi intamplat acest lucru, daca in aceasta mini-vacanta de 1 Mai nu m-ar fi indignat ceva atat de mult incat sa ma faca sa trec peste lipsa de timp si alte considerente. Dar, sa o luam cu inceputul, cu mentiunea ca prin aceasta noua rubrica nu-mi propun decat sa impartasesc cu voi ce mi-a placut si ce nu mi-a placut la un restaurant, cam cum sunt preturile, serviciile si atmosfera. In rest, totul este la latitudinea voastra. La urma, urmei, cum percepem un anumit lucru (chiar si un restaurant) este ceva foarte subiectiv si fiecare persoana are propriile criterii de apreciere sau depunctare. Oricum, sunteti liberi sa va impartasiti impresiile despre restaurantele in cauza.

Sa revenim insa la Restaurantul Ciresica, la care am ajuns, sambata, intr-o scurta fuga pe Litoral. Ultima data am fost la acest restaurant cu multi ani in urma, inainte de extindere si renovare. Acum este hotel de 3*, cu parcare si o terasa mare, ascunsa dupa un gard viu inalt. Nu pot spune ca nu arata bine gradina. Este ingrijita, cu suficiente mese si cu multa verdeata. Iar copiii vor fi fascinati de paunii “guralivi” adapostiti in voliera. Tot ca plus, as pune servirea, prompta (cel putin in conditiile de acum, cand terasa nu era decat pe jumatate plina).

Sa trecem insa la minusuri, incepand cu preturile foarte piperate: 22 lei portia de bors pescaresc, 35 lei portia de somon la gratar (cu doar 180 g de somon), 38 lei suta de grame de creveti black tiger, 10 lei paharul de bere. Si daca la preparatele cu peste, as mai intelege preturile mari, nici in ruptul capului nu-mi pot imagina de ce costa 27 lei o portie de pui cu sos de smantana si ciuperci. Cum nu pot intelege nici de ce painea se plateste. La felie! Si, tot ca minus, daca aveti in minte sa mergeti la acest restaurant si sa mancati un mic, luati-va gandul. La Ciresica nu se mai servesc mici!

In total, doua persoane am platit 131 lei (doua portii de icre de stiuca, o tigaie picanta, o portie de calamar inele, o portie de cartofi prajiti, 8 felii de paine prajita, trei beri si un ice tea).

Dar cel mai mare soc l-am avut cand am gasit in meniul restaurantului una din pozele mele. Este vorba de poza de la Caracatita la gratar, insusita fara nici o jena de restaurant si pusa in meniu ca si cum ar fi a lor!

Meniu restaurant Ciresica

Meniu restaurant Ciresica

Evident, fara a se deranja in prealabil sa ma contacteze si sa-mi ceara acordul pentru publicarea ei! Iar pentru ca tupeul sa fie intr-adevar maxim, cand i-am intrebat de poza, au trecut de la o minciuna la dat vina pe altii. Mai exact, cand o rog pe chelnerita sa-mi spuna de unde au luat pozele din meniu, imi spune nonsalant ca pozele sunt facute de ei. Cand ii zic ca nu este adevarat si ca poza este a mea, se disculpa spunand ca nu stie. Insist sa vorbesc cu un sef. Vine, in cele din urma, o doamna, care-mi explica, destul de intepata, ca ei nu raspund pentru meniu deoarece l-au comandat la un “centru”. Si ca, prin urmare, raspunderea revine centrului. Ca si cum poza mea nu ar aparea pe meniul lor, meniu de care se vor folosi tot sezonul. O intreb cum se poate ca un restaurant cu asa pretentii (care se lauda ca este frecventat de politicieni de inalt rang) sa nu-si permita sa-si faca propriile poze la preparatele pe care le vand clientilor pe atatia bani? O mai intreb si cate poze din zecile prezente in meniu sunt la fel ca a mea, adica furate? Si daca-si asuma riscul de a fi dati in judecata de cei ale caror drepturi de autor le-au incalcat? Bineinteles, intrebarile au ramas fara raspuns, doamna in cauza multumindu-se sa-mi repete ca este prima data cand ei pun poze in meniu si ca, daca insist, va sterge cu markerul poza. Si, ca sa puna capac, imi tranteste si ceva de genul: “acum, nu stiu daca pentru o poza este caz de proces”. Ca si cum daca furi doar o suta de lei si nu un milion ar fi mai putin ilegal! Frumoasa mentalitate, nu?

    27 Raspunsuri pentru “Tupeu maxim si preturi mari la Restaurant Ciresica, Olimp”

  1. Lorena says:

    Sa le fie rusine! Atatea fite si preturi asa mari si cand colo…

  2. Alice says:

    nice! traim in Ro..si tupeul e la rang de arta!

  3. Dino says:

    Asa este, Alice. Intre timp, am descoperit ca nu doar de la mine au furat poze. Deci, doi bloggeri pagubiti pe o singura pagina a meniului si doar la prima privire. Ma intreb cati or mai fi, de fapt, in aceeasi situatie :(.

  4. IOnut says:

    Ce inseamna poza ta? Unde ai postat poza si ce ai scris in dreptul ei ? Este protejata in vreun fel impotriva compierii? Ai scris undeva ca trebuie sa te intrebe?

    Atata timp cat ai postat-o pe undeva fara sa o protejezi in vreun fel, e liber la distributie. Daca ai scris ceva sau ai incercat sa o protejezi in vreun fel, atunci Hua Ciresica!, desi ma indoiesc ca ai facut asta…

  5. Dino says:

    IOnut, nu stiu care o fi legatura ta cu restaurantul sus-mentionat. Banuiesc ca trebuie sa ai o recompensa substantiala pentu a le fi avocat intr-un caz atat de evident. De dragul comunicarii, imi rapesc din timp pentru ati raspunde totusi la intrebari. Intrebari pe care nu le-ai mai fi pus daca te uitai mai cu atentie pe blog, la ce am scris mai sus si, nu in ultimul rand, la legislatia in vigoare.

    Deci, “poza mea” inseamna “poza facuta de mine”, postata pe blogul MEU (la adresa mentionata) si sub semnatura mea (fie ea si pseudonim). Ca atare, ORICINE vrea sa o foloseasca trebuie sa-mi ceara acordul si sa existe un acord in scris de cesiune drepturi de autor (adica, nu merge pe vorbe). Deci, nu eu trebuie sa scriu ca “trebuie sa ma intrebe”, ci ceilalti trebuie sa ma intrebe pe mine daca vor sa foloseasca poza mea. Si, daca vrei sa stii, altii (cu mai mult bun simt decat cei de la Ciresica) asa au procedat si le-am dat acordul. Inclusiv pentru wikipedia! Dar, ma rog, probabil ca toti ceilalti sunt fraieri cand respecta ideea de copyright, iar cei de la Ciresica si altii ca tine, carora li se pare normal ce se intampla, sunteti mult mai “pe faza” si mai descurcareti. Sa va fie de bine!

  6. UglyKidJoe says:

    In primul rand felicitari pentru initiativa si retete(una am incercat si eu si a iesit delicioasa), banuiesc ca intradevar meniul a fost facut de o firma si ca au luat pozele de pe net, asa ca e bine sa folosesti watermark(am remarcat ca ai la alte poze), in rest intr-o tara in care avem un ministru copy-paste…nedovedit, proprietatea intelectuala mai ales la capitolul poze lasa de dorit. Multumesc inca odata pentru reteta(shish taouk)si sper sa imi mai fac timp sa incerc si altceva, sunt novice in ale gatitului. Va salut.

  7. Dino says:

    Bine ai venit pe blog, UglyKidJoe, si-ti multumesc pentru aprecieri. In ceea ce priveste incidentul cu pozele, ai dreptate. La ce te mai poti astepta intr-o tara in care chiar prim-ministrul e CTRL+C-CTRL+V. Cat despre watermark, am folosit inca de la inceput, doar ca mai mic. Acum, de la povestea cu Ciresica incoace, il pun mare, pe toata poza :D.

    Ma bucur mult ca shish taouk-ul a fost pe gustul tau. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare pentru a “ataca” si alte retete, iti stau la dispozitie. O zi frumoasa in continuare si toate cele bune!

  8. vasilica says:

    ionut are firma de webdesign asa ca si este foarte virulent in drepturile de autor. calca pe cadrave asa ca nu il baga in seama decat daca vrei sa il scuturi dupa parerea lui doar in instanta se poate in rest nu respecta pe nimeni si nimic . in rest felicitari pentru retete le-am facut si pe unele si au iesit bune 🙂

  9. vasilica says:

    si pun pariu pe ce vrei ca el , prin firma lui, a facut acele meniuri

  10. vasilica says:

    iti dau si numele firmei pe care o conduce daca vrei

  11. Dino says:

    Vasilica, trebuie sa ai dreptate. Probabil ca o avea vreo implicare in poveste de s-a simtit asa lezat de acuzatia de furt. Chestia cu nerespectatul pe nimeni si nimic tine de caracterul omului :(. Isi imagineaza, mai mult ca sigur, ca nimeni nu-si pierde timpul si nervii actionand in judecata, asa ca practica aceeasi strategie a hotului neprins. Si chiar de i s-ar infunda la un moment dat, pana atunci “isi face plinul” cum se zice. Daca stii mai multe detalii despre firma, te rog sa-mi spui :).

    Cat despre retetele de pe blog, ma bucur ca acelea pe care le-ai incercat ti-au placut. Sper sa gasesti si altele pe gustul tau :)!

  12. alin says:

    Salut tuturor,
    Cautand oferta pe 2013 Ciresica am gasit cele scrise de, cu respect, Dino.Tonul recenziei dumnealui probabil ar fi fost pozitiv daca nu era patania cu poza fara drepturi de autor.
    Mi-am petrecut 2 ani concediul la Ciresica.Am o parere foarte buna despre ce s-a facut acolo.Cazarea , mancarea, terasa cu gradina, servirea, programul artistic, cafeaua, toate sunt super.E drept ca aceasta calitate are un pret cam ridicat dar daca compar cu ce primesti in alte tari la banii astia si pretul este discutabil.
    Oamenii de acolo pot sa dea lectii in domeniu.
    Cele scrise de dl. Dino si comentariile la cele scrise pun o pata nemeritata pe munca acelor oameni, chiar daca dl. Dino are dreptate cu nefericita poza.
    Doamna respectiva si-a recunoscut greseala.Lucrurile trebuiau sa se opresca aici.In plus faptul ca un produs (poza in cauza) a fost copiat/reprodus/piratat inseamna ca acel produs este de calitate.
    Problema ar fi putut tratata in acest caz cu umor si/sau eleganta.
    S-a ales o cale urata.Doamna de la Ciresica a gresit fara voie.I s-a raspuns cu postarea ‘tupeu maxim si preturi mari’.Elegant si civilizat.
    In plus , nici macar mici nu aveau la Ciresica.
    La o taraba de mici nu se putea intampla o grozavie ca asta.Acolo preturile sunt …mici, pozele nepiratate si , in plus, au si mici.
    Legat de comentatorii cu copy-paste, au dreptate.Mult mai bun prim-ministru ar fi Dorel.Fiind venit de pe santier, nu si-ar fi plagiat doctoratul.
    Romanii ar fi un popor grozav daca ar fi mai intelegatori unii cu altii si daca ar gandi mai des.

  13. alin says:

    Fragment din interviul dat de, ati ghicit, d-na Dino.

    Intrebare deschisa: despre ce altceva ai vrea sa ne mai vorbesti?
    Despre intoleranta si rautate, „calitati” ce pot fi intalnite, din pacate, peste tot. Inclusiv in spatiul virtual. Mi-as dori ca oamenii sa se poata detasa un pic, sa reuseasca sa priveasca lucrurile „de sus”, si atunci vor vedea, poate, cat de insignifiante sunt, in tabloul general al vietii, multe din lucrurile pentru care se bat cu orice mijloace. Poate atunci ne-am putea bucura mai mult de micile placeri ale vietii. Un gand bun tuturor!

    Citeste mai mult la: http://gurmandino.ro/about/interviu-parada-blogurilor-festivalul-blogurilor-gustoase/#ixzz2HnI2ABUQ

    …Intoleranta si rautate…
    Cu totii vrem ca oamenii sa fie toleranti si buni(cu mine).
    Eu voi fi tolerant si bun cu oamenii (daca am chef).
    Si nu sunt nici ipocrit.

  14. Dino says:

    Domnule Alin, este dreptul dvs. sa laudati tot ce tine de restaurantul cu pricina si sa nu fiti de acord cu mine. Cum este si dreptul meu sa sanctionez aspru cele intamplate pentru ca este vorba, oricum ati lua-o, de furt. Daca dvs. reusiti sa tratati un furt cu umor si eleganta, felicitari! Apropo, nici macar nu era vorba de o singura poza, in conditiile in care si alti bloggeri si-au regasit munca “imprumutata” de cei de la Ciresica. Si tocmai pentru ca sunt pretentii ridicate fata de restaurantul cu pricina trebuie sanctionate astfel de derapaje. Ma rog, repet, fiecare are dreptul la opinie si aceasta nu trebuie cenzurata.

    Cat despre al doilea comentariu, apreciez rabdarea si timpul depus pentru a citi “interviul” si a extrage pasaje din el pentru a lua apararea celor de la restaurant.

  15. hasu says:

    Magarie !!!!!Ca peste tot in aceasta tara ,nu mai exista respect pentru munca altuia,pestele imputindu-se de la cap.De fapt, problema cea mai mare este ca l-I se pare normal……

  16. sissy says:

    Aveti dreptate,preturile sunt exagerate pentru ceea ce primesti,portiile sunt chiar mici,iar daca mai vrei sa bei si o sticla de vin,obisnuit,nu fite,sub 70 de lei nu gasesti.Am fost si anul trecut cu prieteni din strainatate si in afara ca ne-am simtit bine fiindca eram impreuna si de verdeata din gradina,altceva nu ne-a dat pe spate;nici macar programul artistic!Asa ca nu vom mai merge la Ciresica pentru ca n-am de ce!

  17. lorena says:

    Ia sa te duci la greci si sa vezi ca o portie de caracatita coste mai mult decat la Ciresica si mananci intr-o taverna unde nici masa nu este asa bine aranjata, nici asa de curat , nici nu stii cum este gatita, ca nu vezi nimic dupa paravan, si nu ai nici program artisic si dupa aceea sa mai vorbesti!
    PS. asta pt ca ai spus de o protie sw caracatita! Apropo- borsul de peste in care nu gasesti nici o farama de paste in Lefkada costa 9 euro !
    Asa ca despre ce vorbesti? Iesi mata mai mult prin lume ca sa ai termen de comparatie si apoi poti face astfel de aprecieri!

    iulie 2014

  18. robert says:

    O experienta similara am avut si noi in aceasta vara la restaurant Ciresica. Ne-am oprit mai mult din curiozitate stiind ca este un local cu renume.Am asteptat 10 minute sa vina cineva sa ne ia comanda. Am vrut ciorba, nu aveau! Cu toate ca aveau niste preturi nejustificate,am comandat pana la urma frigarui cu salata de ardei copti.Dupa o jumatate de ora am primit frigaruile reci, iar salata de ardei copti era de fapt un ardei intreg pe care trebuia sa ti-l pregatesti.De asemenea,tot rece, tinut la frigider. Sa luam ceva de baut.O bere si o limonada cu miere si menta. Berea ca berea, dar limonada de 200 ml nu a vazut nicicum lamaia, mierea sau menta iar pretul 12 lei.Totul chimic! Faza cu painea la felie platita separat a fost valabila si la noi.Am intrebat daca au focaccia dar nu prea auzisera despre ea. Dupa ce am vazut painea [din comert,feliata, probabil 1 leu si ceva]am realizat de unde-i venea mirarea ospatarului cand am intrebt de focaccia. Langa noi a stat Gheorghe Gheorghiu cu o domnisoara cu nasu’n stratosfera, pretioasa si crocanta foc, Mihaela Condurache si ceva impresari. Toti roiau pe langa masa lor [desi stiau ca vor primi doar un eventual merci]in timp ce restul ne uitam si asteptam sa-si aduca aminte cineva si de noi. Langa masa noastra s-a asezat o pereche care a cerut ciorba.Cand li s-a spus ca nu au, s-au ridicat de la masa si au plecat.Noi am ramas si ne-a parut rau ca nu le-am urmat exemplul. Am platit 104 lei pentru ce v-am descris mai sus, plata care a durat tot vreo jumatate ora. Nu mai calc pe-acolo si nici nu recomand cuiva s-o faca. Nu am nicio problema sa platesc ce consum dar am o problema cand pe primul loc este nepasarea fata de semeni si pana la urma fata de cei care te sprijina sa existi. Am plecat dezamagit si indignat pentru ca rar mi-a fost dat sa fiu tratat la acest mod si am pretentia sa spun ca sunt foarte umblat.

  19. Dino says:

    @ Lorena, daca sfatul tau cu iesitul prin lume ma viza pe mine, iti spun cu parere de rau ca nu m-ai nimerit. Dar chiar deloc! Intamplator, imi petrec concediile cam de vreo 12 ani in Grecia. An de an, cu intrerupere doar de vreo doi ani. Deci, stiu destul de bine cum este prin Grecia, si prin statiunile de pe continent, si din insule. La noi pe litoral ajung doar de 1 Mai (din virtutea inertiei) si, mai de curand, in extra-sezon, cand merg cu fetita.

    Apoi, mai trebuie facute cateva precizari la comentariul tau. Una ar fi ca nu pe toata lumea intereseaza “programul artistic”. Eu, una, ma duc la un restaurant pentru mancarea pe care o servesc cei de acolo, nu sa-mi cante la ureche cineva. A doua precizare este legata de preturi: 39 de lei o portie de caracatita, la nivelul anului 2012 (atunci, a fost scris review-ul!!!), da-mi voie sa mi se para mult. Mai ales raportat la gramaj. Cat despre preturile de la greci, crede-ma ca am platit mai putin pe o portie de caracatita. E drept, insa, poate si pentru ca de regula ocolim restaurantele pentru turisti si preferam sa mancam in tavernele in care mananca si localnicii.

    Asa ca, multumesc pentru generozitatea de a-mi da sfaturi, dar nu este cazul, cel putin in situatia in discutie.

  20. Rio says:

    Am ajuns intamplator pe blog cautand o reteta. Este frumos facut si Gurman-Dino mi se pare un nume excelent. Dar… ceea ce ma face sa scriu aici este socul pe care le-am avut citind unele comentarii de mai sus relativ la restaurantul Ciresica. Cum a fost atacata “Dino” vis a vis de ceea ce a zis despre acest restaurant mi se pare dezgustator.
    Nu, nu este normal sa-ti insusesti poze, sau orice altceva. Si contractul dintre restaurant si marketer sau tiparitor sau cine o fi cel care a desenat meniul al trebui sa includa ca nu fura poze sau altceva si continutul trebuie sa fie original. in acest caz am sti cine – dintre cei doi – a furat. Ar trebui sa existe un exemplu in Romania cu un asemenea caz si baietii platind la greu pentru copy right infringment. O mentalitate la cere de ia apararea hotuilor cu o agresivitate primitiva nu va face decit sa duca tara in jos, cit mai jos, jos, jos, jos…
    A pretinde 1 leu pe felia de piine – cind o piine costa cit 3-5 felii – nu e normal cit peste tot in lume piinea e inclusa. A cere preturi mari pe restul e dreptul lor dupa cum tot dreptul lor e sa-si piarda clientii cu asta si atitudinea.

    Nu cred ca o sa calc pe la ei. Si apropo de neplimbata in lume, de fapt traiesc majoritatea lunilor din an in strainatate ocazie cu care si calatoresc in diferite tari. Si pot spune ca in multe locuri din Romania e loc destul pentru a imbunatati serviciile catre clienti. DAR cit se vor gasi aparatori foarte agresivi de hoti si primitivi intre noi, o sa suferim toti. Nu e normal ca primitivismul si hotia sa fie aplaudate sau scuzate. (si acum probabil o sa vad a furtuna de comentarii agresive pt. mine de la acelasi..trib).

  21. Dino says:

    @ Rio, bine ai venit pe blog si iti multumesc pentru aprecieri. Cat despre unele dintre comentariile de mai sus, mai avem de invatat multe, din pacate. Mult timp a functionat la noi zicala “hotul neprins e negustos cinstit”. Acum, se vede treaba, si hotul prins isi are suporterii lui. O zi minunata iti doresc!

  22. Roxana says:

    Cautand informatii despre Ciresica am gasit aceasta postare. Recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc tot…m-am oprit la comentariul doamnei care spune ca cei de la restaurant au luat poza pentru ca era de calitate…ei bine, nu este o scuza, calitatea costa!
    Si daca ei considera ca preturile lor sunt mari pentru ca au “calitate” tot asa si ei trebuia sa plateasca pentru poza furata cu tupeu! Sper ca autorul sa-i fi dat in judecata. Ce e prostia asta cu “romanii sa fie mai intelegatori”. In traducere libera, consumatorii sa fie mai intelegatori! In definitiv eu si familia mea de asta nu mai mergem la Marea Neagra! Pentru nesimtirea intalnit la tot pasul. Dar fiecare e liber sa-si cheltui banii unde considera si cum considera si poate ca intr-o zi vom invata sa ne respectam reciproc iar imbogatitii astia peste noapte sa stea unde le este locul si sa inteleaga ca banul cumpara doar chiciurile in nici un caz educatie si pozitie sociala!
    Imi cer scuze pentru greseli, am scris de pe telefon si nu pot sa revin pentru a le corecta!
    Eu inca sper intr-o tara curata, fara ghiuluri pe mana, fara oameni ce merg cu burtile goale pe strada, fara seminte si flegme pe strada, fara cocuri, fara oameni care vorbesc tare samd…lucruri pe care nu le putem ignora si pe care le evitam in concediile pe care familia noastra si le face! cand vor disparea toate astea, vor disparea si tupeul celor din Romania care fac turism! Avem o tara superba, pacat ca este locuita!

  23. Ioncluj says:

    Nu e deloc rau la Ciresica, din contra eu si fam mea ne simtim chiar acum excelent aici.
    Noi stam la Cocor dar luam masa des la ciresica, deja am fost de 4 ori in sezonul asta 2014 si vom mai merge de cateva ori pana plecam acasa.
    Borsul de peste este excelent – cel putin asa zice nevasta-mea amatoare de bors de peste.
    Tot ce am gustat pana acum a fost de nota 10: tochitura dobrogeana, saramura de crap dar mai ales mix-ul de 3 feluri de peste la plita.
    Recomand mixul de 3 feluri de peste la plita tuturor, cu mamaliga si mujdei este nemaipomenit.

    Da, se plateste painea, vai doamne mai dai 3 lei…la ce gust si ce bine sunt gatite preparatele nu cred ca aia 3 lei vor saraci pe cineva.

    Noi ne declaram 100% multumiti , am fost si in 2012 si a fost tot buna mancarea.

    ( ce nu a tost f natural a fost supa de pui cu taiteti de casa unde se simtea clar gustul vegeta/delikat si sare f f multa, in rest tot ce am luat a fost f bun)

  24. Popescou Marino says:

    Mda,este o alta bomba cu fatada de restaurant unde se spala banii.Dealtfel toate acele cantine din zona au aceeasi politica de cocalari,angajeaza ospatarite pe post de directoare si spalatori de vase pe post de bucatari.Nu am vazut in nici unul din ” restaurantele de pe tarmul romanesc al Marii Negre,caci nu pot sa-i spun litoral,nici un angajat cu cel putin 2-3 ani de ucenicie in vre-un restaurant decent francez sau italian.Se mananca de la prost ,la foarte prost si dupa cum vedeti din cometariile de mai sus ,comentariile sunt ale unor “vrai connaiseurs” ,adica o madama amatoare de bors care decreteaza ca mancarea este “escelenta”.Ce sa mai zica altii care lucreaza de 16 ani in restaurantele din Cote d’Azur?
    Nu mai pierdeti timpul cu vorbe inutile,in Ro lipseste cultura mancarii cu desavarsire,dupa cum se vede din comentariul de mai sus .Unul care se declara satisfacut 100% de faptul ca a mancat supa de pui cu taitei de casa cu gust de monoglutamat !!!!!
    Felicitari acelui care denunta mizeriile din aceste asa zise restaurante,in fapt niste bombe ordinare ce ar trebui inchise imediat.

  25. mmmmm says:

    Am fost in 05.07.2015 acolo, un ospatar pe genul vechi, am crezut ca ne da cu farfuria in cap, avea undeva la 50 de ani. Tupeu probabil capatat de la nesimtitii care ii trec pragul si danseaza in genunchi pe acolo. Am comandat o portie de paste si 2 fripturi, o cafea si o cola. Scurt, 150 lei. Locul de joaca era plin de apa murdara si rugina desi nu plouase de 2 zile. Ne-au tratat cu maxim dispret, cand aveam nevoie de ceva ne deplasam personal la bar, desi erau o armata de ospatari, nu catadicseau sa se ocupe de noi. Aveau aere de parca noi eram acolo sa-i servim pe ei. Cu adevarat nesimtiti. Daca nu aveti tricouri albe sau insigne de partid in piept, evitati locul. O sa va bage si data la nota de plata daca nu sunteti atenti.

  26. ciprian says:

    Ieri am mancat acolo, preturi imense, meniu foarte sarac, timpi foarte mari de asteptare, un chelner care s-a gandit el sa treaca 2 pahare de tuica in plus pe nota si maxima nesimtire pe el cand i s-a atras atentia asupra acestui fapt. Singura “sanctiune” a fost sa nu-i lasam niciun leu bacsis, data fiind ora tarzie, cand n-ai pe cine sa suni la opc si fiind si cu copii mici dupa noi. Nu vom mai calca vreodata pe acolo si vom recomanda si altora acest lucru.
    Totusi, bodega plina, nu pricep cum de au atatia clienti…

  27. Gica Contra says:

    Terasa in cauza stiu ca are program artistic. Pentru aceasta trebuie sa dai un ban in plus la meniu, nu e ca si cum ai manca la un fast-food sau la “impinge-tava”. Daca v-ati dus doar penbtru masa, atunci poate trebuia sa alegeti altundeva, mai ieftin , mai putin ingrijit, mai putin pitoresc

Spune parerea ta

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review